Meteen naar de content

Levertijd: 1-3 werkdagen |

Tijdelijk tot €10 korting!

Duurzaam & natuurvriendelijk!

| Nieuwe huiselijke kleuren

  Over ons

  Het bedrijf SnoozyCave is tot stand gekomen na een zoektocht naar een duurzaam en tegelijkertijd natuurvriendelijke dierenmand voor katten. Nadat we ons realiseerden dat er een flink gebrek is aan milieuvriendelijke kattenmandjes hebben we ervoor gekozen om zelf een kattenmand te ontwikkelen.

  Materiaal
  We stuitten na enige tijd van onderzoek doen naar verschillende modellen en materialen op een natuurlijk en sterk materiaal dat ook nog eens lekker zacht aanvoelt. Dit materiaal is vervilt wol, afkomstig uit Nieuw Zeeland én op een ethische wijze geschoren (zonder dat er dierenleed bij te pas komt). Van deze vorm van wel is de gehele SnoozyCave gemaakt. Naast dat vilt heerlijk zacht aanvoelt, 100% milieuvriendelijk is, zeer sterk (en dus ook duurzaam) is, heeft vilt ook een natuurlijke geur waar katten dol op zijn. De SnoozyCave heeft daarom ook echt een aantrekkingskracht op jouw geliefde huisdier. 

  Natuurlijke verf
  Voor het kleuren van de SnoozyCave worden enkel natuurlijke kleurstoffen afkomstig uit Zwitserland gebruikt.

  Vorm
  De SnoozyCave lijkt op een grot maar dan van zacht, comfortabel, vervilt wol. Door de vorm van de kattenmand vinden katten het heerlijk om er in te liggen. Doordat de boven- en achterkant van de mand gesloten zijn voelt de SnoozyCave erg veilig en knus aan. Je kat zal zich hierdoor erg op zijn gemak voelen.

  Dankzij het ontwerp en het materiaal waar onze SnoozyCaves uit bestaan zijn we er van overtuigd dat katten zich gelukkiger, vertrouwder en gezonder zullen voelen ten opzichte van het gebruik van een normale kattenmand.

  warm & een geboren gevoel

  diervriendelijk & ethisch verantwoord

  duurzaam & stevig

  Snelle verzending