Artikelen

Welke kattengrot of cat cave moet ik kiezen?

Het kiezen van de kleur van de kattencave kan lastig zijn. Er is ook zoveel keus…

 

Welke kleuren kattenmanden zijn er?

Bekijk welke SnoozyCave kattenmand het beste bij jouw interieur past. Wil je alles strak hebben dan kan je wellicht overwegen om een kattenmand wit, kattenmand bruin, kattenmand zwart, kattenmand beige of een kattenmand grijs te kiezen.

Heb je een wat kleurrijker interieur dan kan een kattenmand groen, kattenmand blauw, kattenmand roze, kattenmand paars of een kattenmand zonsondergang ook leuk staan. 

 

Egale kleur of meerdere kleuren?

In ons assortiment vind je verschillende kleuren, maar ook verschillende kleurstellingen. Zo verkopen wij egale kattenmanden die maar uit een enkele kleur bestaan, maar vind je ook kattenmandjes die uit meerdere kleuren bestaan. Wil je een kattenmand kopen? Beoordeel de keuze van de kleur dan op wat het mooiste bij jouw interieur staat.

 

Materiaal van de cat cave

Moet jouw kattenmand fluffy en wollig zijn? Dan ben je bij Snoozy Cave op het juiste adres. Deze poezenmanden zijn namelijk erg zacht en knus. De wol die wordt gebruikt bij het maken van de mand vormt het tot een echte zachte poezenmand. Voor het materiaal en de liefde die aan deze kattenbedden is besteed is het naar onze mening een goedkope kattenmand. Jouw kat zal hier heerlijk in liggen slapen!

SnoozyCave cat cave kattenmand bruin

 Ontdek dé kwalitatieve kattenmand, waar je kat fan zal worden  

Contact

Mail: info@snoozycave.nl
Tel: +31628276377
Bereikbaar: ma – vr: 9:00 tot 17:00

Blijf op de hoogte

© 2024 SnoozyCave | Snoozy Cave is onderdeel van MAA Stores