Artikelen

De voordelen van een SnoozyCave cat cave kattenmand

Wat maakt een SnoozyCave cat cave zo aantrekkelijk? Na het lezen van deze blog is dit je meer dan duidelijk.

 

De geur van een SnoozyCave cat cave

Een SnoozyCave is geheel gemaakt van ethisch gewonnen merinowol en behoudt zijn natuurlijke geur. Katten zijn dol op deze geur en zullen vrijwel direct op het mandje afstappen.

 

Geheel natuurlijk product

Een SnoozyCave kattenmand is geheel gemaakt van 100% natuurlijke organische materialen (merinowol). Merinowol is lekker zacht en biedt warmte en comfort.

 

De vorm van een SnoozyCave kattenmand

Omdat deze kattengrot echt als een holletje is gevormd voelt het voor jouw kat lekker cosy en vertrouwd aan. Het geeft een geboren gevoel wat katten erg fijn vinden. Ze voelen zich op hun gemak en zitten in een coconnetje waar het omgevingsgeluid even wordt gedempt.

Makkelijk schoonmaken

Het is erg makkelijk om een cat cave schoon te maken. Was de mand met de hand in lauw/warm water, wring het water er voorzichtig uit en hervorm de mand terwijl de mand nog nat is, laat de mand vervolgens op natuurlijke wijze drogen en de mand is weer klaar voor gebruik.

 

Extreem schattig

Natuurlijk is een kat in een SnoozyCave kattenmand ook extreem schattig. Wij zien een SnoozyCave echt als een meubel in de kamer. Je hebt keuze uit een ruim assortiment aan verschillende kleuren en stijlen.

SnoozyCave cat cave kattenmand bruin

 Ontdek dé kwalitatieve kattenmand, waar je kat fan zal worden  

Contact

Mail: info@snoozycave.nl
Tel: +31628276377
Bereikbaar: ma – vr: 9:00 tot 17:00

Blijf op de hoogte

© 2024 SnoozyCave | Snoozy Cave is onderdeel van MAA Stores