Artikelen

Kattenmand, cat cave of kattenbed?

Het kiezen van de juiste katten mand voor jouw kat kan lastig zijn. Voelt jouw kat zich fijner in een kattenmand, kattengrot of een kattenbed? 

 

Verschillende kattenmanden

Er zijn veel verschillende kattenmanden te koop, maar zijn ze wel allemaal zo duurzaam en milieuvriendelijk? Een kattenmandje wordt soms gemaakt van goedkoop en onnatuurlijk materiaal. Deze poezenmand zal niet lang mee gaan en draagt zeker geen steentje bij aan het milieu. 

 

Kattenbedden

Naast poezenmanden zijn er ook veel kattenbedden te koop. Een kattenbed is over het algemeen even onvriendelijk voor het milieu als een kattenmand en wordt dus ook vaak van onnatuurlijk materiaal gemaakt.

 

SnoozyCave kattencave

Bij het ontwikkelen van de SnoozyCave kattencave vonden wij een aantal dingen heel belangrijk. De super zachte kattenmand moet uit natuurlijke materialen bestaan, moet gemaakt worden tegenover een eerlijke prijs en de materialen die gebruikt worden moeten ethisch gewonnen zijn. We kunnen met veel enthousiasme zeggen dat dit ons is gelukt! 

 

Wollen kattenmand

De wollen kattenmand is gemakkelijk schoon te wassen en trekt een kat aan door de natuurlijke geur. Daarnaast is de vorm van het katten huisje een echte eyecatcher in de woonkamer. Dit kattenmeubel lijkt namelijk echt op een kattenhuisje, omdat het zowel overdekt is als aan de achterzijde dicht is. Een kat zal zich heerlijk vertrouwd en warm voelen in een eigen kattenhuis.

SnoozyCave cat cave kattenmand bruin

 Ontdek dé kwalitatieve kattenmand, waar je kat fan zal worden  

Contact

Mail: info@snoozycave.nl
Tel: +31628276377
Bereikbaar: ma – vr: 9:00 tot 17:00

Blijf op de hoogte

© 2024 SnoozyCave | Snoozy Cave is onderdeel van MAA Stores