Meteen naar de content

Levertijd: 1-3 werkdagen |

Tijdelijk tot €10 korting!

Duurzaam & natuurvriendelijk!

| Nieuwe huiselijke kleuren

  Waarom zitten katten zo graag in kartonnen dozen

  Kat in kartonnen doos

  Als kattenliefhebber heeft u waarschijnlijk al eens gemerkt dat uw kat het liefst in een doos gaat zitten in plaats van op zijn comfortabele kattenbed. Hoewel het misschien vreemd lijkt, is er een reden waarom katten zo graag in kartonnen dozen zitten.

  Ten eerste bieden kartonnen dozen beschutting en veiligheid voor katten. Katten zijn van nature prooidieren en zoeken daarom altijd naar beschutting en plekken waar ze zich veilig kunnen voelen. Een kartonnen doos biedt daarom de perfecte schuilplaats voor uw kat.

  Daarnaast houden katten van warmte en isolatie, en kartonnen dozen bieden precies dat. Karton is een uitstekende isolator, waardoor de temperatuur in de doos hoger kan zijn dan de omgevingstemperatuur. Dit is vooral prettig voor katten die het graag warm hebben.

  Ook is het belangrijk om te weten dat katten territoriale dieren zijn en graag hun eigen plekje hebben. Een kartonnen doos biedt uw kat daarom zijn eigen afgebakende ruimte waar hij zich veilig kan voelen en waar hij zijn geur kan achterlaten.

  Tot slot zijn katten nieuwsgierige dieren die graag verkennen en zich verstoppen. Kartonnen dozen bieden daarom een perfecte combinatie van verstopplekjes en avontuur. Katten vinden het heerlijk om in en uit de doos te springen en te spelen met het karton.

  Met deze reden hebben wij de SnoozyCave Cat Cave ontworpen. Deze kattenmand biedt de zelfde voordelen als een kartonnen doos, maar is ook nog eens een stijlvol meubel voor in de woonkamer. Deze kattengrot, gemaakt van wol, biedt warmte, veiligheid, comfort, een geboren gevoel én alle andere voordelen die een kartonnen doos ook heeft.

  warm & een geboren gevoel

  diervriendelijk & ethisch verantwoord

  duurzaam & stevig

  Snelle verzending