Meteen naar de content

Levertijd: 1-3 werkdagen |

Tijdelijk tot €10 korting!

Duurzaam & natuurvriendelijk!

| Nieuwe huiselijke kleuren

  De voordelen van een SnoozyCave cat cave kattenmand

  De voordelen van een SnoozyCave cat cave kattenmand

  Wat maakt een SnoozyCave cat cave zo aantrekkelijk? Na het lezen van deze blog is dit je meer dan duidelijk.

  De geur van een SnoozyCave cat cave
  Een SnoozyCave is geheel gemaakt van ethisch gewonnen merinowol en behoudt zijn natuurlijke geur. Katten zijn dol op deze geur en zullen vrijwel direct op het mandje afstappen.

  Geheel natuurlijk product
  Een SnoozyCave kattenmand is geheel gemaakt van 100% natuurlijke organische materialen (merinowol). Merinowol is lekker zacht en biedt warmte en comfort.

  De vorm van een SnoozyCave
  Omdat deze kattengrot echt als een holletje is gevormd voelt het voor jouw kat lekker cosy en vertrouwd aan. Het geeft een geboren gevoel wat katten erg fijn vinden. Ze voelen zich op hun gemak en zitten in een coconnetje waar het omgevingsgeluid even wordt gedempt.

  Makkelijk schoonmaken
  Het is erg makkelijk om een cat cave schoon te maken. Was de mand met de hand in lauw/warm water, wring het water er voorzichtig uit en hervorm de mand terwijl de mand nog nat is, laat de mand vervolgens op natuurlijke wijze drogen en de mand is weer klaar voor gebruik.

  Extreem schattig
  Natuurlijk is een kat in een SnoozyCave kattenmand ook extreem schattig. Wij zien een SnoozyCave echt als een meubel in de kamer. Je hebt keuze uit een ruim assortiment aan verschillende kleuren en stijlen.

  warm & een geboren gevoel

  diervriendelijk & ethisch verantwoord

  duurzaam & stevig

  Snelle verzending