Meteen naar de content

Levertijd: 1-3 werkdagen |

Tijdelijk tot €10 korting!

Duurzaam & natuurvriendelijk!

| Nieuwe huiselijke kleuren

  Hoe hou je de kattenmand schoon?

  Hoe hou je de kattenmand schoon?

  We kennen het allemaal wel… je moet het kattenmandje schoonmaken. In deze blog delen we tips voor een schonere kattenmand.

  Kattenbak deodorant
  Heb je wel eens van katten deo gehoord? Deze deo parels nemen nare geurtjes op en verspreiden een heerlijke frisse geur. Hiermee zorg je ervoor dat jouw kattenbak langer fris blijft ruiken en dat je kattengrit langer mee gaat. Dit product is ook beschikbaar in poedervorm

  Kattenshampoo
  Kan jouw kat een opfrisbeurtje gebruiken? Was je kat regelmatig met kattenshampoo om ervoor te zorgen dat de vacht mooi schoon en glanzend blijft.

  Schoonloopmat
  Als je kat uit de kattenbak loopt dan kan het wel eens voorkomen dat er vuil mee naar buiten komt. Voorkom dit met gebruik van een schoonloopmat. Leg de mat voor de opening van de kattenbak. Het lopen over de mat zorgt ervoor dat het vuil tussen de pootjes van je kat in de mat blijft hangen.

  Kattenborstel
  Borstel de vacht van je kat regelmatig. Hiermee verwijder je de klitten en vuiligheid die in de vacht blijft hangen. Borstel de kat vanaf het hoofd richting de staart, vervolgens naar beneden tot de benen en vergeet ook zeker niet de oren en de staart. 

  We hopen dat jij en je kat iets hebben aan deze tips. Nu weer snel de Snoozy Cave kattengrot in om lekker uit te rusten!

  warm & een geboren gevoel

  diervriendelijk & ethisch verantwoord

  duurzaam & stevig

  Snelle verzending