SnoozyCave

Cat Cave Kattenmanden

Cat cave kattenmanden SnoozyCave

SnoozyCave Cat Cave Kattenmanden

Bekijk onze Cat Cave Kattenmanden, prachtige kattengrotten gemaakt van vervilt merino wol. Een cat cave is niet alleen heerlijk voor jouw huisdier, maar is natuurlijk ook gewoon een prachtig kattenmeubel en eyecatcher voor in jouw woonkamer. De kattenmand is beschikbaar in veel verschillende kleuren, patronen en vormen en gaat erg lang mee. Maak je keuze uit kleuren zoals een witte kattenmand, grijs marmeren kattenmand, zwarte kattenmand, groene kattenmand, karamel kattenmand, beige kattenmand, meerkleurige kattenmand en nog veel meer andere  opties!

Kattengrot van vervilt wol

De cat cave voelt heerlijk zacht aan als een kattenbed, houdt de kat lekker warm tijdens de winterdagen en lekker koel tijdens de zomerdagen. Dit komt doordat wol werkt als een natuurlijke warmte-isolator. Tussen de gekrulde vezels van wol bevind zich stilstaande lucht die niet goed geleidt. Gedurende de winter blijf je dus lekker warm en gedurende de zomer laat wol minder hitte doorstromen. Naast de warmte-isolator eigenschap heeft wol ook een andere erg positieve eigenschap. Wol is namelijk enorm duurzaam, slijtvast en resistent. Je kan daarom heel lang genieten van wolproducten. Katten en andere dieren voelen een natuurlijke aantrekkingskracht voor wol. Zo zul je zien dat als je een wollen kattenspeeltje, een wollen kattenmand of een wollen kleed neerlegt je kat direct nieuwsgierig is.

Het merk SnoozyCave

Bij het ontwikkelen van de SnoozyCave kattencave vonden wij een aantal dingen heel belangrijk. De super zachte kattenmand moet 100% uit natuurlijke materialen bestaan, de mand moet gemaakt worden tegenover een eerlijke prijs en de materialen die gebruikt worden moeten ethisch gewonnen zijn. We kunnen met veel enthousiasme zeggen dat dit ons is gelukt! Onze vilten kattenmand is een ideaal, knus, eigen plekje voor je huisdier. De manden zijn gemaakt van 100% veilig gekleurd merino wol en bieden comfort aan elke kat.

Voordelen van een CatCave Kattenmand van vilt

Een wollen kattenmand brengt in de eerste plaats vele voordelen met zich mee als het gaat om het schoonmaken en schoonhouden van de mand. Omdat wol van nature een beetje vettig is stoot het materiaal veel vuil af. Daarnaast stoot wol huisstofmijt af en is wol goed voor mensen die last hebben van allergieën. Ook kan je langs een vilten cat cave gemakkelijk de stofzuiger halen om zo het overige vuil weg te vegen. 

De kattenmand behoudt haar vorm

Bovendien is een andere mooie eigenschap van schapenwol is dat wol haar vorm behoudt. Het materiaal keert altijd terug naar de oorspronkelijke vorm. Vindt je kat het leuk om op de mand te springen tijdens het spelen, dan is dat geen enkel probleem. De kattengrot zal na het spelen namelijk gewoon weer in zijn oude vorm veranderen. 

De mand kan gewassen worden

Als de Cat Cave vies is geworden en je de vlekken er niet gemakkelijk uit krijgt, probeer de mand dan met een handwas schoon te maken. Je zal zien dat de vlekken er gemakkelijk uit gaan.

De aantrekkingskracht van een kattengrot

Bij de introductie van een kattengrot aan je huisdier, valt meteen de onmiddellijke nieuwsgierigheid van je kat op. De knusse vorm van de grot trekt katten van nature aan, aangezien ze zich instinctief aangetrokken voelen tot gezellige kattenholletjes. Je kunt dit zelf ervaren door eenvoudigweg een kartonnen doos op de grond te plaatsen; je zult zien dat je kat er graag in springt. Door de afgesloten zijkanten en achterkant van de mand voelt je kat zich beschermd en geborgen. Katten genieten ervan om zich te verschuilen in kleine, veilige holletjes, vooral wanneer ze hun omgeving als druk of stressvol ervaren.

Bovendien fungeert de mand als een dempend schild tegen omgevingsgeluiden, wat bijdraagt aan ontspanning. Het stimuleert ook de nieuwsgierigheid van je kat, aangezien ze graag willen weten wat zich binnenin het mandje afspeelt. Nadat de binnenkant van de mand is verkend en als een veilig toevluchtsoord wordt beschouwd, is het moment daar om de omgeving te observeren, weliswaar vanuit het knusse holletje!

Cat Cave video

Hier onder volgt een korte video van een van onze tevreden klanten.

Cat Cave kopen? Bestel ‘m online!

Bestel je kattenmand gemakkelijk online. Wij zorgen er voor dat jouw nieuwe kattenmand netjes ingepakt wordt en op tijd bezorgd wordt. Geniet van een spoedige levering en heb je vragen? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen!

 

Reviews Trustpilot

Ben je benieuwd naar wat anderen van onze producten vinden of wil je zelf een review achterlaten? Hieronder volgen nog wat reviews van onze tevreden klanten.

 

Heerlijk voor de katten en mooi in het interieur.

Duidelijke website. Snel geleverd. Mooie manden zoals omschreven op de website. Één mand omgewisseld voor andere kleur. Communicatie hierover verliep prettig, snelle reacties. Katten zijn er blij mee en wij ook 😁

Datum van ervaring: 03 november 2023

Christel

Wij hebben twee kittens en ze vinden…

Wij hebben twee kittens en ze vinden het een leuk mandje om in te spelen samen maar ook om op te slapen dan ligt er 1 bovenop te slapen. Ik vind het ook een mooi mandje om te zien , ik ga er nog 1 bestellen hebben ze beide hun mandje want ze groeien snel. 🐱🐱 Groetjes Alie

Datum van ervaring: 11 juni 2023

Alie

Heel tevreden over service en product zelf!

Goede service. Snelle reactie op mails. Goede kwaliteit. Zeker een aanrader!!

Datum van ervaring: 07 oktober 2023

Ann-Sofie

 Ontdek dé kwalitatieve kattenmand, waar je kat fan zal worden  

Contact

Mail: info@snoozycave.nl
Tel: +31628276377
Bereikbaar: ma – vr: 9:00 tot 17:00

Blijf op de hoogte

© 2024 SnoozyCave | Snoozy Cave is onderdeel van MAA Stores