Assortiment

Cat Caves

Bekijk alle producten

Kattenspeelgoed

Bekijk alle producten

Matkussens vilt

Bekijk alle producten

Vilt kattenspeeltjes

Bekijk alle producten

Over SnoozyCave

Uit onze voorliefde voor katten en de natuur zijn we op zoek gegaan naar een ontwerp kattenmand die alles biedt voor een gezonde en gelukkige kat met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De mand dient zowel 100% diervriendelijk, 100% natuurvriendelijk en 100% comfortabel tegelijkertijd te zijn. Met het ontwerp van de Snoozy Cave kunnen we met trots zeggen dat dit ons is gelukt.

Waarom dit ontwerp?

Doordat jouw lieve huisdier lekker knus in een holletje zit met een afdakje en een afgeschermde achterkant voelt hij/zij zich heerlijk veilig en op zijn gemak. De gehele mand is gemaakt van 100% ethisch gewonnen merino wol. De wol is met liefde met de hand vervilt tot een duurzame Snoozy Cave.

Schoonmaken

Kattenmand

In de categorie Cat Caves vind je onze speciaal ontworpen kattenmanden. Een luxueuze kattenmand wat echt als een meubel voor in de (woon)kamer kan dienen. De kattenmand is gemaakt van ethisch gewonnen vervilt wol en biedt comfort en een eigen ruimte. Een voordeel van wol is dat het materiaal de eigen lichaamstemperatuur van de kat behoudt. Zo zal de mand in de winter lekker warmte bieden en zal de mand in de zomer niet verhit raken door de omgeving. Hierdoor houdt wol de kat lekker warm in de winter en koel in de zomer. Je zult dus zien dat je kat zowel in de winter als in de zomer heerlijk in het kattenholletje zal duiken. 

 

Kattenspeelgoed

In de categorie kattenspeelgoed vind je allerlei artikelen waarmee jouw kat graag speelt. Van vishengels, krabmatten, muisjes tot catnip knaagsticks, voor iedere kat bieden wij wel iets aan waarmee hij/zij zich kan vermaken. 

 

Matkussens van vilt

Onze categorie matkussens van vilt staat vol met verschillende kleuren matjes, gemaakt van vilten balletjes, die in de cat cave kattenmand passen. Natuurlijk zijn deze matjes ook leuk om los op de vloer te leggen.

 

Viltballetjes en viltspeeltjes

Viltballetjes en andere viltspeeltjes zijn een must voor jouw kat. Katten houden van de geur van vilt speeltjes en rollen er graag mee.

 

 Ontdek dé kwalitatieve kattenmand, waar je kat fan zal worden  

Contact

Mail: info@snoozycave.nl
Tel: +31628276377
Bereikbaar: ma – vr: 9:00 tot 17:00

Blijf op de hoogte

© 2024 SnoozyCave | Snoozy Cave is onderdeel van MAA Stores